hírlevélHTML formátum?

A Ruroc technológia

Az angliában kézzel készített sisakok többéves fejlesztés eredményeképpen születtek meg. A Ruroc RG1 rendszere ezért tele van hasznos funkciókkal.

Ruroc sisak felépítése

OTG szemüveg

A szemüveget több tesztmagazin forradalminak titulálta a páramentesség terén. Az OTG (szemüveg fölött is viselhető) robosztus HG-1 síszemüveg dupla lencséjét Olaszországban készítik. tökéletesen kapcsolódik az RG1 sisak felső része és az állvédő maszk közé.

Sisakhéj

Könnyű és erős ABS sisakhéj. Angol gyártmányú, nagy erőhatásnak is ellenálló felső héj. Az RG1 duplahéjas sí- és snowboard sisakok magasabb minőséget képviselnek a szabványos sisakoknál.

ASTM F2040 és EN1077 szabványoknak megfelelő igazolt, a FIS (International Ski Federation - Nemzetközi Sí Szövetség) által jóváhagyott technológia

EPS ütéstompító

A nagy tömörségű EPS ütéstompító bélés az ütődések erejét a felületén szétszórja így védve a fejet a rá ható erőtől.

Állítható komfort bélése miatt tökéletesen és kényelmesen illeszkedik a fejre.

Komfort bélés

Az RG1 sisakok speciális bélése gondoskodik róla, hogy a fej oldalát, a nyak felső részét és az állkapcsot is fixen tartsa. A nyak körüli párnázás a sisakot a helyén tartja baleset esetén így megakadályozva a sisak elcsúszását, ezzel maximális biztonságot nyújtva viselőjének.

ABS símaszk

A sí- és snowboard maszk nagy ütésnek is ellenálló ABS műanyagból készült. Lecsatolható a sisakról. Szellőzőcsatornája megakadályozza a pára szemüvegre jutását, mert az oldalsó szellőzőkhöz elvezeti azt.

Állkapocsvédő

Nagy szilárdságú ABS alsó héjazat. A klasszikus sisakok biztonsági zónájánál nagyobb felületre terjeszti ki a védelmet biztonságot nyújtva ezálta az állkapocsnak is. A füleknél kényelmes ütésálló béléssel.